Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Els contes d'en Richy

projecte de relats curts en català

  • 1
    Mecenes

51-El planeta on visc (segona part)

Extraterrestre: Fa tant de temps que no visito aquest planeta, que tinc ganes d’abduir algun ésser humà. (pausa) Ei! Aquell senyor que camina em sona. (pausa) Li faré llums, per veure si em veu. Crec que m’ha vist. S’ha aturat. Ah!, si ja el conec! És aquell marrec a qui vaig fer que es pixés al llit amb els meus poders. Sí que ha crescut! Ja és un vell. (pausa) Encara recordo aquell dia, ja que la meva mare es va enfadar molt. (pausa) Ho vaig passar fatal. (pausa)
Ara és el moment, començaré a xuclar tots els records, i li faré recordar aquell moment. (pausa) Aquest no és, aquest tampoc… i aquest de la mort del gos? (pausa) No, no, és massa fort, i no és el record que busco. A més, no el vull fer plorar. (pausa) És aquest, el record que buscava! El que es pixa al llit i la seva mare s'enfada. (pausa) Molt bé, ara començo a abduir-lo, aviat entrarà a l’ovni i li demanaré perdó. 

 
 Si t'ha agradat el relat, pots col·laborar en aquest projecte compartint el conte, o fent-te mecenes.