Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Els contes d'en Richy

projecte de relats curts en català

  • 3
    Mecenes

Fanzine pàgina 1


 
Coberta del fanzine. Es veu un pastís vermell amb una espelma feta amb rodones blanques. El títol està envoltat de rodones vermelles, i sembla uns budells.


Aquí teniu la primera pàgina del fanzine de forma gratuïta.
La pàgina podrà tenir alguns canvis d'última hora. 

Primera pàgina del Fanzine.

A en Col i a mi ens agrada molt menjar pastissos. Però ja no en podem menjar perquè ell s’ha transformat en un pastís, i jo… Doncs què voleu que us digui, soc el seu germà.
Sabeu, tinc una gana que em moro… Però, què dirà la mare? Ella no ho sap pas, això de la transformació d’en Col. Preguntarà:
—On és en Col?
I jo, en Mol, hauré de dir: “Aquí, en aquest plat”, i ella, clar, es pensarà que l’he mentit. Però és cert! El meu germà s’ha transformat en un pastís!
No sé què haig de fer, si el deixo fora de la nevera, es farà malbé. Però si el poso dins… El meu germà tindrà molt de fred. A més, potser el meu pare se’l menjarà… Quin dilema! No sé què fer… si com a mínim hi hagués alguna forma de comunicar-m’hi, amb ell… Però en aquest estat, no parla, si no, m’explicaria coses.

Vols saber com continua? subscriu-te i cada mes rebràs una pàgina!
Amb la teva aportació m'ajudaràs a poder fer-ne les còpies impreses.
A més, si estàs subscrit, te l'enviarem en format físic de forma gratuïta!
https://richyllibres.aixeta.cat/ca/subscriptions



Els contes d'en Richy
04 Gener 2024

Comentaris (0)

Deixa un comentari

Per afegir un comentari, inicia la teva sessió o registra't.