Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Els contes d'en Richy

projecte de relats curts en català

  • 2
    Subscribers

44-Amor, bellesa, feina

Aquest any he conegut la noia dels meus somnis: quan la vaig veure per primera vegada vaig saber que allò era amor a primera vista. La seva bellesa em té cor-robat. Ella és fantàstica i genial.
Avui hem quedat i m'ha dit que li agrada la seva feina.
Li he preguntat «De què treballes?» i no m’ha volgut contestar! «Però si no és res dolent, preguntar-ho», li he dit.
Finalment, ella ha decidit explicar-ho i m'ha dit «D'acord, t'ho diré, però, després ho lamentaràs, perquè ja no ens tornarem a veure mai més».
He estat a punt de dir-li que no ho digués, així i tot, quan per fi he reaccionat, ella ja ho havia explicat.
M'ha dit que és un producte de la meva imaginació, que resulta que jo estic en coma i que forma part del meu somni. Ella existeix només perquè jo estigui content, ja que l'amor dona la felicitat.
En dir-me això, m'he despertat al llit de l'hospital. Ni rastre de la noia. Tenia raó, només formava part de la meva imaginació. Tot i que la trobaré a faltar, soc feliç d'haver-la conegut. M’ha donat motius per seguir vivint: sentir-me estimat. Vosaltres també heu de trobar la vostra espurna per seguir vivint. Estimeu la vostra vida i la trobareu.

 Si t'ha agradat el relat, pots col·laborar en aquest projecte compartint el conte, o fent-te mecenes.