Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Els contes d'en Richy

projecte de relats curts en català

  • 2
    Subscribers

22-Els calçotets d’en Superman

Superman: Hola a tots, soc en Superman i avui soc aquí per resoldre un dels dubtes que la gent m'ha fet durant tota la meva carrera:

(pausa) «Superman, per què portes els calçotets per fora?»

(pausa) I és que per a aquesta pregunta només hi ha una resposta vàlida:
un superheroi ha de tenir un vestit còmode, visible i diferent dels altres superherois, perquè no ens confonguin amb facilitat. (pausa)
 
Quan estava decidint el meu vestit, em vaig decantar per un de malles i una capa. (pausa) La capa m'ajuda a volar millor, és d’allò més aerodinàmica. (pausa)
 
El cas, és que el vestit em quedava molt bé, però per anar al bany era una tortura, ja que per baixar-me els pantalons havia de treure'm la part de dalt del vestit.
 
(pausa) Però abans de poder treure aquesta banda, també havia de deslligar-me la capa, perquè el vestit queda travat amb el fil que lliga la capa al coll.

(pausa) Així que un dia vaig fer dos forats a la malla: un per poder cagar i un altre per poder pixar, però clar, jo ja no podia sortir així al carrer perquè se’m veurien les parts nobles.

És per això que vaig posar-me uns calçotets damunt dels pantalons. (pausa) Des d'aquell dia, anar al bany és més fàcil que mai. (pausa) I és per això que porto els calçotets per fora.

 
 Si t'ha agradat el relat, pots col·laborar en aquest projecte compartint el conte, o fent-te mecenes.